De kändaste svenska influencers

Publicerad av

Influencer yrket är något som bara blir större och större i dagens samhälle. Det har fullkomligt exploderat senaste åren och fler och fler individer ger sig in i yrket. Vi har ifrån Sverige en hel del välkända namn inom yrket och några av dess kommer att presenteras nedan. Förs kan det vara användbart att förstå var yrket influencer innebär. Det är då egentligen ett namn som samlar ihop opinionsbildare inom både medie- och reklambranschen. Det som de försöker att göra är att påverka sina följares attityder samt handlingar genom att ha samma intressen och inspirera. De får bland annat betalt för exempelvis antalet likes eller eller för att visa upp vissa produkter eller tjänster för sina följare. De vill påverka konsumenterna genom positiva tillvägagångssätt.

Molly Rustas

Detta är en av de allra hetaste av våra influencers som Sverige har just nu i denna stund. Denna kvinna tjej ifrån dalarna har i många år byggt upp sitt imperium och just i denna stund kan hennes följare få se hur hennes liv ändrats drastisk i och med att hon träffat sin superrika nya pojkvän. De reser världen över och bosätter sig under längre perioder i världens alla olika hörn. Dessutom så har de mycket nyligen gjort ett rejält inköp i form av en lägenhet mycket nära Strandvägen i centrala Stockholm. Denna lägenhet på den exklusiva adressen var ett mycket dyrt inköp, den låg på över 20 miljoner kronor. Hennes följare får alltså i nuvarande stund följa en rolig blandning av mode, resor och även renovering av en drömlägenhet.

Bianca Ingrosso

Bianca är en kändisdotter som nyttjat sina resurser mycket väl. Hon är den överlägset största influencern om man ser till alla de bolag som hon startat och driver mycket framgångsrikt. Hon har tagit några steg tillbaka om man ser till just bloggandet och så hade hon även en podcast som var väldigt framgångsrik. Båda dessa områden har hon lagt ned eller iallafall lagt på is i nuläget för att hinna med allt hennes arbete med hennes egna bolag, Dessutom så medverkar hon som jurymedlem i programmet “Talang” och såklart i serien som handlar om henne och hennes familj med namnet “Wahlgrens Värld”. Denna kvinna har väldigt många järn i elden och dessutom inom flertalet olika branscher. Kändisbarnet har blivit till en riktig affärskvinna som tar Sverige med storm.

Maja Nilsson Lindelöf

Denna tjej eller egentligen nyblivna mamman sedan ungefärligen ett halvår är en så kallad gräsänka. Detta innebär att hon är gift med en fotbollsspelare och det är inte vilken fotbollsspelare som helst utan Victor Nilsson Lindelöf som precis utseddes till o vara Sveriges allra bästa fotbollsspelare. Hon är en av Sveriges allra populäraste influencers eftersom hon ger sina följare en väldigt ärlig inblick i sitt liv och hon delar sina tanka mer ofiltrerat än andra influencers. Väldigt ofta så får hon väldigt bra respons för just sådana “äkta” inlägg som berör lite tyngre ämnen. Det är inte så vanligt inom influencer världen, oftast så blir det att ju mer