NYHETER

Populära Youtubers

Publicerad av den feb 17, 2019 i Media | Kommentarer inaktiverade för Populära Youtubers

Populära Youtubers

Youtube är en populär plattform idag där folk världen över gör roliga klipp och lägger upp, de filmar vloggar (man filmar sin dag till en video) istället för blogg (där man skriver ner sin dag) Vissa filmar när de åker och handlar, ska till frisören eller till och med föder barn. (mer…)

Din hemsida kan bli fantastisk

Publicerad av den jun 14, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Din hemsida kan bli fantastisk

Din hemsida kan bli fantastisk

Vad är det som trendar när det kommer till webbdesign under 2018? Det är vad många idag frågar sig och som tur är har vi svaren! På den här hemsidan har vi redan skrivit fler artiklar kring det här ämnet och för dig som vill veta vad du behöver göra för att skapa en så bra hemsida som möjligt så är de här artiklarna något du bör läsa. Med det sagt fortsätter vi med våra tips kring vad du ska tänka på för att få en så bra hemsida som möjligt.

(mer…)

Hur du ska designa din hemsida – del 2

Publicerad av den maj 29, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Hur du ska designa din hemsida – del 2

Hur du ska designa din hemsida – del 2

I den här artikelserien går vi igenom vad du som företagare måste tänka på när du utvecklar din hemsida. Då din hemsida är ditt skyltfönster så måste du se till att inreda det efter dina besökares behov. Det finns flera olika metoder och verktyg du kan använda dig av för att göra en så bra hemsida som möjligt. Men det finns vissa punkter som är särskilt viktiga. I den förra artikeln skrev vi om vikten av att använda en så bra rubrik, underrubrik och CTA som möjligt. Och med det sagt så fortsätter vi att skriva om varför du bör använda dig av en tydlig CTA.

(mer…)

Designa er hemsida – del 1

Publicerad av den maj 14, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Designa er hemsida – del 1

Designa er hemsida – del 1

Om du funderar på att designa om din hemsida och vill ha en hemsida som generar så mycket pengar som möjligt från din hemsida till din verksamhet så måste du göra det på rätt sätt. Då din hemsida är ditt företags skyltfönster till potentiella kunder så kommer de flesta av dina kunder att komma från din hemsida om du har en hemsida som fungerar på rätt sätt för rätt kunder. Trots det här så är det många företag som har problem med att skapa en hemsida som fungerar med det här. Att optimera en hemsida kräver noggrann planering från grunden som i slutändan ska leda till att ditt företag tjänar mer pengar. Men en hemsida ska inte bara tilltala en grupp människor utan den ska fungera som ett skyltfönster för alla typer av personer som kan vara intresserade av dina produkter. Därför så måste du bygga din hemsida efter ett tydligt syfte. Och för att göra det på ett sådant effektivt sätt som möjligt finns det vissa saker som du måste tänka på. I den här artikelserien går vi igenom några av de punkter som du måste tänka på när det kommer till att designa en hemsida som ska generera så mycket pengar som möjligt för ditt företag. (mer…)

Vad gör en fantastisk hemsida?

Publicerad av den maj 1, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Vad gör en fantastisk hemsida?

Vad gör en fantastisk hemsida?

Trender kommer och går även inom webbdesign. De förändras, och anpassas efter vad du som besökare kräver från dem. Varje år så lär sig marknadsförare något nytt när det kommer till en hemsida. Funktionella hemsidor som är anpassade efter sin marknad fungerar inte bara för sina kunder utan för flera olika potentiella kunder. Och i takt med att ny teknologi kommer fram så är de snabbt där för att testa hur de kan samverka med deras marknadsföring. Det här har blivit allt enklare i takt med att flera nya verktyg för att analysera besökare har kommit fram. Att A/B-testa sina hemsidor har blivit ett allt mer populärt fenomen när det kommer till att säkerställa att vad man visar upp för sina kunder är det vad de faktiskt söker.

(mer…)

Förstå den nya generationen

Publicerad av den apr 30, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Förstå den nya generationen

Förstå den nya generationen

Vi lever i en föränderlig värld och idag har de som kallas millennials kommit in i arbetsmarknaden. De är födda mellan 1980 och 2002, och består av en stor grupp människor. Men hur kan man enklast förstå dem för att hitta vad som tilltalar dem som grupp? (mer…)

Allt fler äldre använder internet

Publicerad av den apr 17, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Allt fler äldre använder internet

Allt fler äldre använder internet

Det händer spännande saker varje dag ute på internet. Och dagarna står aldrig still på någon av de många sociala medie-plattformarna vi använder oss av. (mer…)

Lär dig något nytt om sociala medier

Publicerad av den apr 4, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Lär dig något nytt om sociala medier

Lär dig något nytt om sociala medier

Om du betraktar dig själv som något av en expert när det kommer till sociala medier kan du behöva tänka om. Den snabba utvecklingen av olika analytiska verktyg tillåter experter att allt snabbare använda större mängder data för att ge mer detaljerad information till marknadsförare för att skapa bättre strategier. (mer…)

Pewdiepies rike

Publicerad av den mar 20, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Pewdiepies rike

Pewdiepies rike

Det här den tredje och sista delen i vår artikelserie om Pewdiepie. Pewdiepie lyckades på bara ett par år bygga världens största Youtubekanal som idag genererar flera miljoner kronor varje år. Men vad som började i hans pojkrum i Göteborg efter att han avslutade sina universitetsstudier har idag kommit att påverka honom och hans miljoner följare världen över. Pewdiepie producerar fortfarande massor av videos och det verkar inte finnas någon hejd på honom. När och om han kommer att sluta är fortfarande frågan. Men det verkar inte som att han har några planer på att sluta. Han menade att när han fick 50 miljoner följare så skulle han stänga ner sitt konto. Men det visade sig i efterhand bara vara ett PR-jippo.

(mer…)

Pewdiepies karriär

Publicerad av den mar 13, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Pewdiepies karriär

Pewdiepies karriär

Pewdiepie föddes i Göteborg och var son till Lotta och Ulf Kjellberg. Han växte upp tillsammans med sin syster. Hans mamma är en f.d. chef för KappAhl och fick titeln som årets chef 2010. Hans pappa är VD för ett annat framgångsrikt företag. Under hans tidiga liv var Pewdiepie intresserad av konst och kunde sketcha populära karaktärer som Mario och Sonic the Hedgehog. Under sin skolgång skolkade han ofta för att spela TV-spel med sina kompisar. Pewdiepie menar att Sverige har en ”fantastisk gaming-kultur” för alla som är intresserade. 2018 tog han gymnasieexamen från Högre Samskola och påbörjade senare sina universitetsstudier inom industriell ekonomi. Men redan 2011 hoppade han av Universitetet.   (mer…)