NYHETER

De kändaste svenska influencers

Publicerad av den dec 19, 2019 i Media | Kommentarer inaktiverade för De kändaste svenska influencers

Influencer yrket är något som bara blir större och större i dagens samhälle. Det har fullkomligt exploderat senaste åren och fler och fler individer ger sig in i yrket. Vi har ifrån Sverige en hel del välkända namn inom yrket och några av dess kommer att presenteras nedan. Förs kan det vara användbart att förstå var yrket influencer innebär. Det är då egentligen ett namn som samlar ihop opinionsbildare inom både medie- och reklambranschen. Det som de försöker att göra är att påverka sina följares attityder samt handlingar genom att ha samma intressen och inspirera. De får bland annat betalt för exempelvis antalet likes eller eller för att visa upp vissa produkter eller tjänster för sina följare. De vill påverka konsumenterna genom positiva tillvägagångssätt.

Molly Rustas

Detta är en av de allra hetaste av våra influencers som Sverige har just nu i denna stund. Denna kvinna tjej ifrån dalarna har i många år byggt upp sitt imperium och just i denna stund kan hennes följare få se hur hennes liv ändrats drastisk i och med att hon träffat sin superrika nya pojkvän. De reser världen över och bosätter sig under längre perioder i världens alla olika hörn. Dessutom så har de mycket nyligen gjort ett rejält inköp i form av en lägenhet mycket nära Strandvägen i centrala Stockholm. Denna lägenhet på den exklusiva adressen var ett mycket dyrt inköp, den låg på över 20 miljoner kronor. Hennes följare får alltså i nuvarande stund följa en rolig blandning av mode, resor och även renovering av en drömlägenhet.

Bianca Ingrosso

Bianca är en kändisdotter som nyttjat sina resurser mycket väl. Hon är den överlägset största influencern om man ser till alla de bolag som hon startat och driver mycket framgångsrikt. Hon har tagit några steg tillbaka om man ser till just bloggandet och så hade hon även en podcast som var väldigt framgångsrik. Båda dessa områden har hon lagt ned eller iallafall lagt på is i nuläget för att hinna med allt hennes arbete med hennes egna bolag, Dessutom så medverkar hon som jurymedlem i programmet “Talang” och såklart i serien som handlar om henne och hennes familj med namnet “Wahlgrens Värld”. Denna kvinna har väldigt många järn i elden och dessutom inom flertalet olika branscher. Kändisbarnet har blivit till en riktig affärskvinna som tar Sverige med storm.

Maja Nilsson Lindelöf

Denna tjej eller egentligen nyblivna mamman sedan ungefärligen ett halvår är en så kallad gräsänka. Detta innebär att hon är gift med en fotbollsspelare och det är inte vilken fotbollsspelare som helst utan Victor Nilsson Lindelöf som precis utseddes till o vara Sveriges allra bästa fotbollsspelare. Hon är en av Sveriges allra populäraste influencers eftersom hon ger sina följare en väldigt ärlig inblick i sitt liv och hon delar sina tanka mer ofiltrerat än andra influencers. Väldigt ofta så får hon väldigt bra respons för just sådana “äkta” inlägg som berör lite tyngre ämnen. Det är inte så vanligt inom influencer världen, oftast så blir det att ju mer

Mest Kända Youtubers

Publicerad av den okt 18, 2019 i Media | Kommentarer inaktiverade för Mest Kända Youtubers

På Youtube kan man kostnadsfritt dela med sig av sina videoklipp men också titta på andras.

(mer…)

Allt om influencers

Publicerad av den aug 19, 2019 i Media | Kommentarer inaktiverade för Allt om influencers

Ordet influencer är ett relativt nytt begrepp och blir direkt översatt till svenska påverkare. En influencer arbetar med sociala medier och delar med sig av sina liv.

(mer…)

Om influencer

Publicerad av den jun 28, 2019 i Media | Kommentarer inaktiverade för Om influencer

Att vara en influencer betyder att personen i fråga med sina sociala kanaler motiverar samt inspirerar sina “fans”. Dessa offentliga personer kan skriva om allt ifrån sin vardag och tankar som uppstår till vilka skor som är snyggast på marknaden just nu.

(mer…)

Svenska youtubers

Publicerad av den apr 12, 2019 i Media | Kommentarer inaktiverade för Svenska youtubers

Idag är det populärt att både sitta och titta med att även producera vloggar och lägga ut på Youtube.

(mer…)

Populära Youtubers

Publicerad av den feb 17, 2019 i Media | Kommentarer inaktiverade för Populära Youtubers

Youtube är en populär plattform idag där folk världen över gör roliga klipp och lägger upp, de filmar vloggar (man filmar sin dag till en video) istället för blogg (där man skriver ner sin dag) Vissa filmar när de åker och handlar, ska till frisören eller till och med föder barn. (mer…)

Din hemsida kan bli fantastisk

Publicerad av den jun 14, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Din hemsida kan bli fantastisk

Vad är det som trendar när det kommer till webbdesign under 2018? Det är vad många idag frågar sig och som tur är har vi svaren! På den här hemsidan har vi redan skrivit fler artiklar kring det här ämnet och för dig som vill veta vad du behöver göra för att skapa en så bra hemsida som möjligt så är de här artiklarna något du bör läsa. Med det sagt fortsätter vi med våra tips kring vad du ska tänka på för att få en så bra hemsida som möjligt.

(mer…)

Hur du ska designa din hemsida – del 2

Publicerad av den maj 29, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Hur du ska designa din hemsida – del 2

I den här artikelserien går vi igenom vad du som företagare måste tänka på när du utvecklar din hemsida. Då din hemsida är ditt skyltfönster så måste du se till att inreda det efter dina besökares behov. Det finns flera olika metoder och verktyg du kan använda dig av för att göra en så bra hemsida som möjligt. Men det finns vissa punkter som är särskilt viktiga. I den förra artikeln skrev vi om vikten av att använda en så bra rubrik, underrubrik och CTA som möjligt. Och med det sagt så fortsätter vi att skriva om varför du bör använda dig av en tydlig CTA.

(mer…)

Designa er hemsida – del 1

Publicerad av den maj 14, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Designa er hemsida – del 1

Om du funderar på att designa om din hemsida och vill ha en hemsida som generar så mycket pengar som möjligt från din hemsida till din verksamhet så måste du göra det på rätt sätt. Då din hemsida är ditt företags skyltfönster till potentiella kunder så kommer de flesta av dina kunder att komma från din hemsida om du har en hemsida som fungerar på rätt sätt för rätt kunder. Trots det här så är det många företag som har problem med att skapa en hemsida som fungerar med det här. Att optimera en hemsida kräver noggrann planering från grunden som i slutändan ska leda till att ditt företag tjänar mer pengar. Men en hemsida ska inte bara tilltala en grupp människor utan den ska fungera som ett skyltfönster för alla typer av personer som kan vara intresserade av dina produkter. Därför så måste du bygga din hemsida efter ett tydligt syfte. Och för att göra det på ett sådant effektivt sätt som möjligt finns det vissa saker som du måste tänka på. I den här artikelserien går vi igenom några av de punkter som du måste tänka på när det kommer till att designa en hemsida som ska generera så mycket pengar som möjligt för ditt företag. (mer…)

Vad gör en fantastisk hemsida?

Publicerad av den maj 1, 2018 i Media | Kommentarer inaktiverade för Vad gör en fantastisk hemsida?

Trender kommer och går även inom webbdesign. De förändras, och anpassas efter vad du som besökare kräver från dem. Varje år så lär sig marknadsförare något nytt när det kommer till en hemsida. Funktionella hemsidor som är anpassade efter sin marknad fungerar inte bara för sina kunder utan för flera olika potentiella kunder. Och i takt med att ny teknologi kommer fram så är de snabbt där för att testa hur de kan samverka med deras marknadsföring. Det här har blivit allt enklare i takt med att flera nya verktyg för att analysera besökare har kommit fram. Att A/B-testa sina hemsidor har blivit ett allt mer populärt fenomen när det kommer till att säkerställa att vad man visar upp för sina kunder är det vad de faktiskt söker.

(mer…)